RABATKODE: TKTX10
Bestilt før kl. 15:00 på hverdage, sendes øjeblikkeligt.
Ikke tilfreds, pengene tilbage garanti!
Gratis fragt ved køb over kr.750,-
I disse vilkår forstås ved:
Supplerende aftale: En aftale, hvor forbrugeren erhverver produkter, digitalt indhold eller tjenester i forbindelse med en fjernaftale, og disse varer leveres af forhandleren eller af en tredjepart efter aftale mellem den tredje part og forhandleren.
Fortrydelsesperiode: Perioden, inden for hvilken forbrugeren kan udøve sin fortrydelsesret.
Forbruger: En fysisk person, der ikke handler i erhvervsøjemed, erhvervsmæssig, håndværksmæssig eller professionel aktivitet;
Dag: Kalenderdag
Varig kontrakt: En kontrakt, der har til formål at levere varer, tjenester og/eller digitalt indhold regelmæssigt i en bestemt periode;
Holdbart datamedie: Ethvert redskab – herunder også e-mail – der giver forbrugeren eller erhvervsdrivende mulighed for at gemme oplysninger, der er rettet personligt til ham, på en måde, der muliggør fremtidig konsultation eller brug i en periode, der er tilpasset formålet, hvortil oplysningerne er bestemt, og som muliggør uændret reproduktion af de gemte oplysninger;
Fortrydelsesret: Forbrugerens mulighed for at afstå fra fjernaftalen inden for fortrydelsesperioden
Erhvervsdrivende: Fysisk eller juridisk person, der tilbyder forbrugerne produkter, (adgang til) digitalt indhold og/eller tjenester på afstand;
Fjernaftale: En aftale, der indgås mellem erhvervsdrivende og forbruger som led i et organiseret system for fjernsalg af produkter, digitalt indhold og/eller tjenester, hvor der indtil indgåelsen af aftalen udelukkende eller delvist anvendes en eller flere teknikker til fjernkommunikation;
Teknik til fjernkommunikation: Et middel, der kan bruges til at indgå en aftale, uden at forbruger og erhvervsdrivende samtidig behøver at være samlet på samme sted.
3.1 Disse generelle vilkår gælder for enhver handelsmæssig ydelse fra erhvervsdrivende og for enhver fjernaftale indgået mellem erhvervsdrivende og forbruger.
3.2 Før indgåelse af fjernaftalen stilles teksten i disse generelle vilkår til rådighed for forbrugeren. Hvis dette ikke er rimeligt muligt, vil erhvervsdrivende, før fjernaftalen indgås, angive på hvilken måde de generelle vilkår kan gennemgås hos erhvervsdrivende, og at de på forbrugerens anmodning snarest muligt og uden omkostninger vil blive sendt.
3.3 Hvis fjernaftalen indgås elektronisk, kan teksten i disse generelle vilkår, afvigende fra foregående punkt, stilles til rådighed for forbrugeren elektronisk før fjernaftalen indgås, på en sådan måde at den kan gemmes af forbrugeren på et bæredygtigt
4.1 Hvis et tilbud har en begrænset gyldighedsperiode eller er underlagt betingelser, angives dette klart i tilbuddet.
4.2 Tilbuddet indeholder en fuldstændig og præcis beskrivelse af de tilbudte produkter, digitalt indhold og/eller tjenester. Beskrivelsen er tilstrækkelig detaljeret til at muliggøre en korrekt vurdering af tilbuddet fra forbrugeren. Hvis erhvervsdrivende bruger billeder, er disse en sandfærdig repræsentation af de tilbudte produkter, tjenester og/eller digitalt indhold. Åbenlyse fejl eller fejl i tilbuddet binder ikke erhvervsdrivende.
4.3 Hvert tilbud indeholder oplysninger, så det klart fremgår for forbrugeren, hvilke rettigheder og forpligtelser der er forbundet med accepten af tilbuddet.
5.1 Aftalen indgås, med forbehold for det, der er angivet i punkt 4, når forbrugeren accepterer tilbuddet og opfylder de dertil knyttede betingelser.
5.2 Hvis forbrugeren har accepteret tilbuddet elektronisk, bekræfter erhvervsdrivende straks modtagelsen af accepten af tilbuddet elektronisk. Så længe erhvervsdrivende ikke har bekræftet modtagelsen af denne accept, har forbrugeren ret til at ophæve aftalen.
5.3 Hvis aftalen indgås elektronisk, træffer erhvervsdrivende passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre den elektroniske overførsel af data og giver en sikker online-miljø. Hvis forbrugeren kan betale elektronisk, vil erhvervsdrivende træffe passende sikkerhedsforanstaltninger til dette formål.
5.4 Inden for rammerne af lovbestemte bestemmelser kan erhvervsdrivende undersøge, om forbrugeren kan opfylde sine betalingsforpligtelser, samt alle fakta og faktorer, der er af betydning for en ansvarlig indgåelse af aftalen på distancen. Hvis erhvervsdrivende har gode grunde til ikke at indgå aftalen på grund af denne undersøgelse, har han ret til at afvise en ordre eller forespørgsel begrundet eller knytte særlige betingelser til gennemførelsen.
5.5 Senest ved leveringen af produktet, tjenesten eller det digitale indhold til forbrugeren vil erhvervsdrivende sende følgende oplysninger skriftligt eller på en sådan måde, at de kan gemmes på et holdbart medium og nemt nås af forbrugeren:
6.1 Forbrugeren har ret til at træde tilbage fra aftalen om køb af et produkt inden for en fortrydelsesperiode på 14 dage uden at angive årsag. Erhvervsdrivende kan bede forbrugeren om at angive årsagen til tilbagekaldelsen, men kan ikke tvinge ham til at angive sine grunde.
6.2 Fortrydelsesperioden i henhold til punkt 1 begynder dagen efter, at forbrugeren eller en af forbrugeren forudbestemt tredjepart, som ikke er transportøren, har modtaget produktet, eller:
7.1 I fortrydelsesperioden skal forbrugeren være forsigtig med produktet og emballagen. Han skal kun udpakke eller bruge produktet i det omfang, der er nødvendigt for at fastslå produktets art, egenskaber og funktion. Udgangspunktet er, at forbrugeren kun må håndtere og inspicere produktet på samme måde, som han ville have lov til at gøre det i en butik.
7.2 Forbrugeren er kun ansvarlig for værdiforringelsen af produktet, der er resultatet af en håndtering af produktet ud over, hvad der er tilladt i henhold til punkt 1.
8.1 Hvis forbrugeren udøver sin fortrydelsesret, meddeler han dette til erhvervsdrivenden inden for fortrydelsesperioden ved at sende en e-mail til TKTX.NL, hvor han mindst angiver:
8.2 Så snart som muligt, men senest 14 dage efter dagen efter den i punkt 1 nævnte meddelelse, skal forbrugeren returnere produktet eller overdrage det til erhvervsdrivenden eller dennes repræsentant. Dette behøver ikke gøres, hvis erhvervsdrivenden har tilbudt at afhente produktet selv. Forbrugeren har under alle omstændigheder overholdt returfristen, hvis han returnerer produktet, inden fortrydelsesperioden er udløbet.
8.3 Forbrugeren returnerer produktet med alle medfølgende tilbehør, hvis det er rimeligt muligt, i original stand og emballage samt i overensstemmelse med de rimelige og klare anvisninger, som erhvervsdrivenden har fremsendt.
8.4 Risikoen og bevisbyrden for korrekt og rettidig udøvelse af fortrydelsesretten påhviler forbrugeren.
8.5 Forbrugeren bærer de direkte omkostninger ved at returnere produktet.
8.6 Hvis forbrugeren tilbagekalder, efter først udtrykkeligt at have anmodet om, at udførelsen af en tjeneste, der ikke er forberedt til salg, påbegyndes i en begrænset volumen eller mængde, i fortrydelsesperioden, er forbrugeren forpligtet til at betale erhvervsdrivenden et beløb, der er proportionalt med den del af forpligtelsen, der er opfyldt af erhvervsdrivenden på tidspunktet for tilbagekaldelsen sammenlignet med opfyldelsen af hele forpligtelsen.
8.7 Hvis forbrugeren udnytter sin fortrydelsesret, bortfalder automatisk alle supplerende aftaler.
9.1 Hvis erhvervsdrivenden muliggør forbrugerens meddelelse om fortrydelsesret elektronisk, sender han straks en bekræftelse på modtagelsen, efter at have modtaget denne meddelelse.
9.2 Erhvervsdrivenden tilbagebetaler alle betalinger fra forbrugeren, herunder eventuelle leveringsomkostninger, som erhvervsdrivenden har opkrævet for det returnerede produkt, straks, men senest 14 dage efter den dag, hvor forbrugeren meddeler ham tilbagekaldelsen. Hvis erhvervsdrivenden tilbyder at afhente produktet selv, kan han vente med at tilbagebetale, indtil han har modtaget produktet, eller indtil forbrugeren har vist, at han har returneret produktet, afhængigt af, hvilket tidspunkt der indtræffer først.
9.3 Erhvervsdrivenden anvender samme betalingsmiddel, som forbrugeren har anvendt, medmindre forbrugeren godkender en anden metode. Tilbagebetalingen er gratis for forbrugeren.
9.4 Hvis forbrugeren har valgt en dyrere leveringsmetode end den billigste standardlevering, behøver erhvervsdrivenden ikke at tilbagebetale de ekstra omkostninger ved den dyrere metode.
10.1 Erhvervsdrivenden kan udelukke følgende produkter og tjenester fra fortrydelsesretten, men kun hvis erhvervsdrivenden tydeligt har angivet dette i tilbuddet, mindst i god tid før indgåelse af aftalen:
Produkter eller tjenester, hvis pris er bundet til fluktuationer på finansmarkederne, som erhvervsdrivenden ikke har kontrol over, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden;
11.1 I den periode, der er angivet i tilbuddet, stiger priserne på de tilbudte produkter og/eller tjenester ikke, med undtagelse af prisændringer som følge af ændringer i momssatsen.
11.2 Afvigende fra det foregående kan erhvervsdrivenden tilbyde produkter eller tjenester, hvis priser er knyttet til fluktuationer på finansmarkedet og som erhvervsdrivenden ikke har kontrol over, med variable priser. Denne kobling til fluktuationer og det faktum, at eventuelle angivne priser er retningslinjer, angives i tilbuddet.
11.3 Prisstigninger inden for 3 måneder efter aftalens indgåelse er kun tilladt, hvis de er en følge af lovgivning eller bestemmelser.
11.4 Prisstigninger fra og med 3 måneder efter aftalens indgåelse er kun tilladt, hvis erhvervsdrivenden har vurderet dette og:
11.5 Priserne angivet i tilbuddet for produkter eller tjenester inkluderer moms.
12.1 Erhvervsdrivenden garanterer, at produkterne og/eller tjenesterne opfylder aftalen, de specifikationer, der er angivet i tilbuddet, rimelige krav til holdbarhed og/eller brugbarhed samt de lovlige bestemmelser og/eller myndighedsforskrifter, der gælder på tidspunktet for aftalens indgåelse.
12.2 Erhvervsdrivenden garanterer ikke, at produktet er egnet til andre formål end normale anvendelsesområder.
12.3 Yderligere garantier, der ydes af erhvervsdrivenden, dennes underleverandør, producent eller importør, begrænser aldrig de lovlige rettigheder og krav, som forbrugeren kan gøre gældende mod erhvervsdrivenden, hvis denne har misligholdt opfyldelsen af sit forpligtelse i henhold til aftalen.
12.4 Med ekstra garanti forstås enhver forpligtelse fra erhvervsdrivenden, dennes underleverandør, importør eller producent, hvor denne tildeles forbrugeren visse rettigheder eller krav, der strækker sig ud over, hvad der lovmæssigt kræves, hvis denne har misligholdt opfyldelsen af sin forpligtelse i henhold til aftalen.
13.1 Erhvervsdrivenden vil udvise størst mulig omhu ved modtagelse og udførelse af ordrer på produkter samt ved vurdering af anmodninger om tjenester.
13.2 Den adresse, der gælder som leveringsadresse, er den adresse, forbrugeren har meddelt erhvervsdrivenden.
13.3 Med henblik på det, der er angivet i artikel 4 i disse generelle vilkår, vil erhvervsdrivenden behandle godkendte ordrer med passende hastighed, men senest inden for 30 dage, medmindre en anden leveringstid er aftalt. Hvis leveringen forsinkes, eller hvis en ordre ikke kan udføres helt eller delvist, vil forbrugeren blive underrettet herom senest 30 dage efter, at han har afgivet ordren. I så fald har forbrugeren ret til at ophæve aftalen uden omkostninger og har ret til eventuel erstatning.
13.4 Efter ophævelse i henhold til foregående punkt vil erhvervsdrivenden straks refundere det beløb, forbrugeren har betalt.
13.5 Risikoen for skader og/eller tab af produkter ligger hos erhvervsdrivenden indtil levering til forbrugeren eller en forud fastlagt og kendt repræsentant for erhvervsdrivenden, medmindre andet er udtrykkeligt aftalt.
14.1 Medmindre andet er angivet i aftalen eller yderligere vilkår, skal de beløb, som forbrugeren skal betale, betales inden for 14 dage efter starten af fortrydelsesperioden eller, hvis der ikke er nogen fortrydelsesperiode, inden for 14 dage efter aftalens indgåelse. Ved aftaler om levering af tjenester begynder denne periode dagen efter, at forbrugeren har modtaget bekræftelse på aftalen.
14.2 Ved salg af produkter til forbrugere må forbrugeren aldrig ifølge almindelige vilkår pålægges forudbetaling på mere end 50%. Hvis forudbetaling er aftalt, kan forbrugeren ikke fremsætte krav vedrørende udførelsen af den pågældende ordre eller tjenesten(e), før den aftalte forudbetaling har fundet sted.
14.3 Forbrugeren er forpligtet til straks at meddele erhvervsdrivenden om fejl i de angivne betalingsoplysninger.
14.4 Hvis forbrugeren ikke betaler sine betalingsforpligtelser til tiden, er han efter, at erhvervsdrivenden har informeret ham om den forsinkede betaling og har givet forbrugeren en frist på 14 dage til at opfylde sine betalingsforpligtelser, efter udløbet af denne 14-dages periode forpligtet til at betale den lovlige rente af det stadig forfaldne beløb og har erhvervsdrivenden ret til at opkræve udenretslige inddrivelsesomkostninger, der er opstået. Disse inddrivelsesomkostninger udgør højst: 15% af det udestående beløb op til 2.500 €; 10% af de næste 2.500 € og 5% af de følgende 5.000 € med et minimum på 40 €. Erhvervsdrivenden kan fravige disse beløb og procentandele til fordel for forbrugeren.
15.1 Erhvervsdrivenden har en tilstrækkelig kendt klageprocedure og behandler klager i overensstemmelse med denne klageprocedure.
15.2 Klager over gennemførelsen af aftalen skal indgives til erhvervsdrivenden inden for rimelig tid efter, at forbrugeren har opdaget mangler, og skal være fuldstændige og klart beskrevne.
15.3 Klager, der er indgivet til erhvervsdrivenden, vil blive besvaret inden for en periode på 14 dage fra og med modtagelsesdatoen. Hvis en klage kræver en længere behandlingstid, vil erhvervsdrivenden svare inden for 14 dage med en modtagelsesbekræftelse og en angivelse af, hvornår forbrugeren kan forvente et mere udførligt svar.
16.1 Ejendomsretten til leverede produkter overgår ikke til forbrugeren, før han har betalt det samlede beløb, der forfalder til erhvervsdrivenden. Risikoen for produkterne overgår til forbrugeren ved levering.
17.1 Aftaler mellem erhvervsdrivenden og forbrugeren omfattet af disse generelle vilkår er underlagt nederlandsk lovgivning.
17.2 Erhvervsdrivenden har ret til at ændre disse generelle vilkår. Ændringer i disse vilkår træder kun i kraft efter offentliggørelse, forudsat at ved gældende ændringer i tilbudsperioden vil den mest fordelagtige bestemmelse for forbrugeren gælde.